GARDNER DENVER

ESM 30 - 132

CSAVARKOMPRESSZOR

Az ESM 30-132 szériás direkt meghajtású csavarkompresszorok a legmagasabb felhasználói igényeknek felelnek meg. Energia takarékos, csendes, egyszerű a működtetése és alacsony szerviz költségű. Zajszintje 67-76 dB(A) között változik a teljesítmény függvényében s ez által lehetővé válik a felhasználói területre való telepítése, kompresszorház kialakítási szükséglet nélkül.

A kompresszorok a legújabb “GD PILOT TS” Touch screen érintőképernyős panellel vannak szerelve, mely könnyű kommunikációt tesz lehetővé több kompresszor között és lehetővé teszi a távfelügyeletet is. Valósidejű órával rendelkezik melynek köszönhetően a gyár sűrített levegő ellátása előre programozható  műszakra, napokra, hetekre lebontva akár több nyomásszintnek megfelelően a műszakok közötti differenciák szerint.
 
A fix sebességű ESM csavarkompresszorok megfelelnek minden, a modern munkakörnyezet és a gépkezelők támasztotta legszigorúbb követelményeknek is. Ennek eredményeképpen a direkt meghajtású Új ESM 30-132 kompresszorok különösen energiatakarékosak, egyszerűen használhatók, hosszú üzemi élettartammal rendelkeznek és optimális levegőminőséget biztosítanak.

Ezen fix sebességű kompresszorokhoz a legmegbízhatóbb direkt meghajtást alkalmazzuk, és nagy hangsúlyt fektettünk az optimális hűtés és szellőzés kifejlesztésére. Az előnyös tulajdonságok hatását a felhasználók közvetlenül is megtapasztalják. A kompresszorok karbantartását megkönnyíti az egyszerűen nyitható ajtók használata. Az elérhető speciális lehetőségekkel a fix sebességű ESM kompresszorok a megfelelő választás kiváló minőségű sűrített levegő előállítására számos alkalmazási területen.
AJÁNLATKÉRÉS MOST! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Dugattyús kompresszor

Csavarkompresszor

Mobilkompresszor

Honda

Székhelyünk

1116 Budapest, Nádudvar utca 12. 

Telephelyünk

9028 Győr, Sági út 5.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 16:00 

Denvaircompressors.hu © 2021-2022 | Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradShop