GARDNER DENVER

ESM 50-80-140

CSAVARKOMPRESSZOR

Az ESM 30-132 szériás direkt meghajtású csavarkompresszorok a legmagasabb felhasználói igényeknek felelnek meg. Energia takarékos, csendes, egyszerű a működtetése és alacsony szerviz költségű. Zajszintje 67-76 dB(A) között változik a teljesítmény függvényében s ez által lehetővé válik a felhasználói területre való telepítése, kompresszorház kialakítási szükséglet nélkül.

A kompresszorok a legújabb “GD PILOT TS” Touch screen érintőképernyős panellel vannak szerelve, mely könnyű kommunikációt tesz lehetővé több kompresszor között és lehetővé teszi a távfelügyeletet is. Valósidejű órával rendelkezik melynek köszönhetően a gyár sűrített levegő ellátása előre programozható  műszakra, napokra, hetekre lebontva akár több nyomásszintnek megfelelően a műszakok közötti differenciák szerint.

A fix sebességű ESM csavarkompresszorok megfelelnek minden, a modern munkakörnyezet és a gépkezelők támasztotta legszigorúbb követelményeknek is. Ennek eredményeképpen a direkt meghajtású Új ESM 30-132 kompresszorok különösen energiatakarékosak, egyszerűen használhatók, hosszú üzemi élettartammal rendelkeznek és optimális levegőminőséget biztosítanak.

Ezen fix sebességű kompresszorokhoz a legmegbízhatóbb direkt meghajtást alkalmazzuk, és nagy hangsúlyt fektettünk az optimális hűtés és szellőzés kifejlesztésére. Az előnyös tulajdonságok hatását a felhasználók közvetlenül is megtapasztalják. A kompresszorok karbantartását megkönnyíti az egyszerűen nyitható ajtók használata. Az elérhető speciális lehetőségekkel a fix sebességű ESM kompresszorok a megfelelő választás kiváló minőségű sűrített levegő előállítására számos alkalmazási területen.

 

Középpontban a tervezés – Halkabb a csendesnél
A biztonságos és kompakt burkolat hatékonyan nyeli el a zajt. Az ötletesen megtervezett kialakítás következtében a standard zajszint csak 67-76 dB(A). Ennek eredményeképpen a működő kompresszor mellett akár beszélgetni is lehet. A teljesítményt tovább növeli az új hűtőrendszer, amely külön hűtőlevegő-elvezetési útvonalakkal rendelkezik.

Egyszerű és gyors
A korszerű kialakítás biztosítja, hogy a szervizelési pontok könnyen hozzáférhetők. A burkolat ajtói zsanérozottak és eltávolíthatók, hogy lehetővé tegyék a teljes hozzáférést az összes szervizelési ponthoz. A mozgó részek alacsony száma szintén csökkenti a karbantartási költségeket.

Levegőkezelés:
A Gardner Denver a levegő minőségét javító termékek teljes skáláját kínálja az Ön szükségleteinek megfelelően.

Maximális rugalmasság
Értékelni fogja a választható speciális opciókat!

Beépített szárító:
Az opcionális beépített szárítóval nincs szükség külön egység
telepítésére, és így kisebb lesz a helyszükséglet is.

Jellemzői

 • Hűtése optimális
 • A szabályozó vezérli
 • Alacsony telepítési költségek
 • A kompresszor mérete csak egy kicsit módosul

Előnyök

 • Fejlett "GD Pilot TS" Touchscreen érintőképernyős vezérlőrendszer
 • Könnyű szervizelhetőség
 • Modern kivitelezés
 • Alacsony zajszint
 • Kiváló teljesítmény
 • Maximális rugalmasság
 • Automatikus összekapcsolhatóság más kompresszorokkal és rendszervezérlési funkció, grafikus megjelenítővel
Kenőanyag javaslat:
Az eredeti AEON kenőanyagokkal megnő a kompresszor élettartama
• AEON 9000 SP szintetikus kompresszorolaj

ÚJDONSÁG!!!!  PROTECT5 öt évre meghosszabbítható garancia a Gardner Denver-től. A garancia nem jelent semmi plusz költséget felhasználóinknak, csak a gyártó által előírt karbantartásokat kell betartani. Eredeti GD alkatrészek és kenőanyagok használata, és a kompresszor karbantartásának vezetése a GD számítógépes karbantartási rendszerében.

AJÁNLATKÉRÉS MOST! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Dugattyús kompresszor

Csavarkompresszor

Mobilkompresszor

Honda

Székhelyünk

1116 Budapest, Nádudvar utca 12. 

Telephelyünk

9028 Győr, Sági út 5.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 16:00 

Denvaircompressors.hu © 2021-2022 | Minden jog fenntartva

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradShop