Szerviz

Cégünk tevékenysége az egyik legnagyobb múltra tekint vissza Magyarországon. Több mint ezer nagyteljesítményű kompresszor és segédberendezéseik szervizét látják el szakembereink. Szervizeseink, a bejelentéstől számított akár 24 órán belül, vagy az ügyféllel előre egyeztetett időpontban kiszállnak a helyszínre és megkezdik a hiba elhárítását.

Alacsony szervíz díj és gyors munkavégzés

Ezt a gyorsaságot köszönhetjük annak, hogy Magyarországon két telephellyel is rendelkezünk. Budapestről dél, kelet és észak Magyarország, Győrből pedig, nyugat és délnyugat Magyarország ügyfélkörének karbantartását látjuk el. Tekintve hogy az ország két pontján létesítettünk telephelyet, szervizdíjaink végösszege így kimondottan alacsony.
Jól felszerelt sűrítőblokk felújító műhelyünkben, minden berendezés megtalálható, mely szükséges a világon valaha gyártott legnagyobb sűrítőblokkok szakszerű felújításához is. Szakembereink felkészültségét mutatja, hogy akár az 500 lóerős kompresszorok sűrítőegységeit is napok alatt rutinosan felújítják, míg sok más forgalmazónál ilyenkor vissza kell szállítani azt a gyártó céghez.
Alkatrész utánpótlásunk folyamatos, így időkiesés nélkül tudjuk végezni a gépek javítását. Szolgáltatásaink kiterjednek a leendő kompresszortulajdonosok segítségére is, hiszen a komplett sűrített levegő hálózat megtervezésével és kialakításával is foglalkozunk.
AJÁNLATKÉRÉS MOST! Töltsd ki adatlapunkat és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Dugattyús kompresszor

Csavarkompresszor

Mobilkompresszor

Honda

Székhelyünk

1116 Budapest, Nádudvar utca 12. 

Telephelyünk

9028 Győr, Sági út 5.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 16:00 

Denvaircompressors.hu © 2021-2022 | Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradShop