HRM 40 Live Robotfűnyíró

375 000Ft

5 készleten

Leírás

Ha szereti a fűnyírást, rendben van.

Ha nem, ott van Miimo. Egyáltalán nem kell foglalkoznia vele, mert intelligensen követi bármely kert elrendezését, csendesen és tökéletesen levágja a füvet, így nem maradhatnak csúnya nyesedékek. Olyan okos, hogy még azt is tudja, mikor kell feltöltenie magát.

Az új Honda MIIMO 40 Live robotfűnyíró könnyedén és hatékonyan vágja le a füvet, így Önnek már nem kell. Nehéz elhinni, hogy egy ilyen kicsi gép ilyen hihetetlenül keményen képes dolgozni, de igaz. Mire vár? A teljes kikapcsolódás vár Önre mellette, most csak annyit kell tennie, hogy eldöntse, mit fog kezdeni minden szabadidejével.

Nem lehet egyszerűbb a beüzemelés, egyszerűen csatlakoztassa és indítsa el! Olyan egyszerű beállítani, hogy megteheti önmaga is. Nem kell külön költségekbe vernie magát, ha úgy dönt, egyedül telepíti a robotfűnyírót. Minden szükséges információt és utasítást tartalmaz a gép, illetve a hozzá tartozó kezelési utasítás, és a Honda úgy tervezte, hogy könnyen kezelhető legyen. 190 mm vágási szélességgel és 3 kézi vágási magassággal – 30 mm és 50 mm között – kompakt és sokoldalú. Súlya mindössze 8 kg, és elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a fészer legkisebb sarkában. Kompakt és hatékony, könnyebben bejuthat kisebb területekre, biztosítva, hogy a kert minden területét a legkönnyebben lenyírja.

 

Dugattyús kompresszor

Csavarkompresszor

Mobilkompresszor

Honda

Székhelyünk

1116 Budapest, Nádudvar utca 12. 

Telephelyünk

9028 Győr, Sági út 5.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 16:00 

Denvaircompressors.hu © 2021-2022 | Minden jog fenntartva

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradShop